SALVADOR GUILLEN
anaerobic natural
Družina Guillen se s kavo ukvarja že več generacij in predstavlja edinstveno kombinacijo dolgoletnih izkušenj in tradicije. Člane družine zaznamuje velika strast do nenehnega eksperimentiranja s sortami in tehnikami pridelave. Zadnjih nekaj let so se posvetili predvsem anaerobni fermantaciji, ki v kavnih zrnjih iz El Salvadorja pusti edinstven okus, ki te hitro zasvoji.
Gre za zelo uravnoteženo kavo, ki se odlično pripravi kot filter kava. Fermentacija kavnih zrnom doda veliko sadnosti in svežine, sorta in geografska lega pa uravnoteženost s sladkorji, ki so prisotni v skodelici kave.
Kavne note: malina, grozdje, črni ribez Vrsta procesa: anaerobic natural (48h) Država: El Salvador Regija: Ahuachapan Nadmorska višina: 1500m Botanična sorta: Pacamara Coffee score: 87 Priporočena priprava: filter Neto teža: 250g