ETHIOPIA HAMASHO

Kavna zrna Ethiopia Hamaho prihajajo iz ene najbolj znanih kmetij iz regije Bensa, Daye Bensa. Iz omenjene kmetije prihajajo najbolj ekskluzivne kave, ena izmed njih pa so tudi zrna Ethiopia Hamasho.

Gre za zrna, procesirana po klasičnem pranem procesu (washed), kar kavi daje izjemno čist in kompleksen značaj.

Kavo zaznamujejo sadni okusi limone in borovnice, zrna so izjemno aromatična.Zaradi značaja in procesa pridelave so zrna nekoliko bolj primerna za filter pripravo, omogočajo pa tudi pripravo svežega in sadnega espressa.

Gre za povsem sveža zrna, ki so do Slovenije pripotovala takoj po pravkar končani sezoni obiranja v Etiopiji.

Kavne note: limona, borovnica
Država: Ethiopia
Vrsta procesa: washed
Regija: Bensa
Nadmorska višina: 1600m
Botanična sorta: Heirloom
Priporočena priprava: filter

Neto teža: 250g

13,00