COLOMBIA RAFAEL AMAYA

Carbonic maceration

Naša prva kavna zrna linije COMPETITION. Gre za linijo izjemno kvalitetnih in unikatnih kavnih zrn, procesiranih na inovativne načine s strani najboljših pridelovalcev kave sveta.

Prva kava te serije prihaja iz Kolumbije, izpod rok enega prvih pridelovalcev, ki se je začel ukvarjati s fermantacijo že leta 2013. Rafel Amaya. Kavna zrna sorte Caturra so podvržena karbonski maceraciji. Rezultat tega inovativnega procesa so izjemno sladke note temne čokolade, z izjemno prijetno sadno kislino maline, ki je posledica močne fermentacije. Čista perfekacija od kave, s profilom okusa, ki ga nedvomno še niste poiskusili!!

Kavne note: Fermentirana malina
Država: Kolumbija
Vrsta procesa: Carbonic Maceration
Regija: Ororapa, Huila
Nadmorska višina: 1800m - 1900m
Farma: La Virginia
Botanična sorta: Caturra
Coffee score: 87
Priporočena priprava: filter

Neto teža: 200g

13,00